Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Oolaboo prompt volumizing powder?Rýžový pudr pro výrazný objem vlasů!

Zbavte se zplihlých vlasů jednou provždy. Objevte oolaboo prompt volumizing powder, pečující rýžový pudr pro zachování maximálního objemu.

Střídání mrazivých vnějších teplot a vnitřního suchého vzduchu, také časté nošení čepic a vysoká vlhkost – to všechno jsou faktory, které našim vlasům ani trochu nesvědčí. Ty totiž v jejich důsledků bývají zplihlé, rychleji se mastí a jen těžko je lze upravit. Přesně pro tyto účely přichází oolaboo se svým pečujícím přípravkem oolaboo prompt volumizing powder.

Jedná se o lehký pudr, který vlasy nadzdvihne u kořínků, texturizuje každý jejich pramen, a propůjčí tak celému účesu přirozený objem, který nezničí ani nasazená čepice. 

Pudr se také hodí pro zaplétání copů, tvorbu strukturovaných účesů a zaručení maximálního objemu krátkým sestřihům. Oolaboo prompt volumizing powder je vhodný pro všechny typy vlasů a pro každodenní použití.

Pečující složení oolaboo prompt volumizing powder

Vedle složek nezbytných pro udržení objemu, obsahuje pudr také ingredience, jež zaručí, že po jeho použití nebudou vlasy poničené:

  • Hydrolyzovaný rýžový protein podporuje pevnost a odolnost vlasů.
  • Hydrolyzované hedvábí dodává vlasům hebkost a podporuje zdravý lesk.
  • Extrakt z listů agáve vlasy hydratuje a celkově podporuje jejich zdraví.
  • Inulin je rostlinná vláknina, která vlasy hydratuje a pomáhá s jejich rozčesáváním.
  • Maltóza je sacharid, jež stahuje vlasové kutikuly a podporuje lesk vlasů.

Jak se oolaboo prompt volumizing powder používá

Malé množství přípravku naneste do suchých vlasů. Konečky prstů zapracujte ke kořínkům. Chcete-li podpořit objem středně dlouhých vlasů, rozprostřete po nich pudr pomocí hřebenu či kartáče. K dosažení ideálního výsledku stačí vždy jen malé množství oolaboo prompt volumizing powder.

Po otevřeni neodlepujte z krabičky krycí nálepku, ale pouze ji na jednom či několika místech propíchněte.

oolaboo prompt volumizing powder, 10 g: 880 Kč