Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Dárek k svátku zamilovaných pro něj? Máme tip!

Přemýšlíte, jakým dárkem udělat své polovičce radost? Nechcete vyzkoušet trenky, které přímo svádí jako vhodný dárek ke svátku zamilovaných pro něj?

Červené pánské saténové trenýrky Styx
Chcete dopřát svému drahouškovi pocit luxusu a výjimečnosti? Pak mu pořiďte luxusní pánské saténové trenýrky, které jsou dokonale příjemné a pohodlné. Trenýrky jsou ideální na denní nošení, ale díky saténu, který má chladivý efekt jsou navíc ideální také na spaní v letních měsících. Trenky mají klasickou gumu, která nikde neškrtí a neomezuje. Klasický střih zaručuje maximální komfort, protože má všitý pátý díl na zadní straně. Tyto červené trenky se dokonale hodí pro pány, kteří si nepotrpí zrovna na konzervativní styl.  



K dostání jsou za 429 Kč na www.styx-underwear.cz

Šedé pánské saténové trenýrky Styx
Pokud je váš miláček tak trošku konzerva, ale potrpí si na luxusní věci, pak jsou tyto trenky v šedé barvě ideální varianta. Trenky mají klasickou gumu, která nikde neškrtí a neomezuje. Klasický střih zaručuje maximální komfort, protože má všitý pátý díl na zadní straně. Trenky jsou ušity ze saténu a dají se nosit jak na běžné nošení, tak třeba i na spaní. Díky saténu, který má chladivý efekt jsou navíc ideální také na spaní v letních měsících.

K dostání jsou za 429 Kč na www.styx-underwear.cz


Bílé pánské saténové trenýrky Styx
Elegantní pánské volné trenýrky, které jsou příjemné na pohled i na omak. Přesně takové jsou bílé saténové trenýrky. Trenky mají klasickou gumu, která pohodlně sedí a nezařezává se. Trenky jsou ušity ze saténu, který má chladivý efekt, který je velmi příjemný v letních měsících. Mají klasický střih, který zaručuje maximální pohodlí i díky všitému pátému dílu na zadní straně. Trenýrky jsou ideální jak na denní nošení, domácí povalování, ale jsou vhodné i na spaní.

K dostání jsou za 429 Kč na www.styx-underwear.cz